Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cât de tare a fost promovată tigaia Dry Cooker pe televiziune?

DryCooker.jpg
Cel mai promovat brand pe televiune al companiei e-commerce multi-canal Studio Moderna, în primele două luni ale acestui an, a fost tigaia Dry Cooker. Studio Moderna a fost cel de-al treilea client publicitar care a consumat cel mai mare volum de publicitate TV, după Unilever și Procter&Gamble.

Campania de promovare pentru tigaia Dry Coocker a adunat 5.184 puncte de audiență pe targetul comercial (urban, 18 – 49 de ani), în ianuarie și februarie 2013. Tigaia a fost „regina publicității” pentru Studio Moderna, firmă care a comandat publicitate pentru 19 branduri în perioada amintită. Volumul de publicitate TV pentru Dry Cooker a fost mai mare cu 13,7% mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Alte branduri din portofoliul Studio Moderna promovate pe televiziuni: mașina de cusut Sew Whiz (1.767 GRP’30pe targetul comercial), setul de cuțite Miracle Blade (1.674 GRP’30), pernele Dormeo (1.655), dispozitivul medical pentru durerile de spate Kosmodisk (1.248) și pantofii Walkmaxx (1.019).

Studio Moderna a consumat un volum de 14.248 puncte de audiență pe targetul comercial (Gross Rating Point – GRP), cu 53,2% mai mare decât în aceeași perioadă a anului 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii