FacebookTwitterLinkedIn

În octombrie, audiența medie a canalului DigiSport 1 a fost la nivel național de 45.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), în creștere cu 1.000 de persoane față de septembrie.

La nivel urban, DigiSport a avut o medie de 36.000 telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media, mai mare cu 2.000 de orășeni față de luna precedentă.

Deși creșterile sunt foarte mici, DigiSport 1 se datașează în sondaje de concurență, atât în urban cât și pe național. Televiziunea difuzează meciuri din Primera Division, Liga 1, Serie A, Ligue 1, Cupa României, Cupa Spaniei și alte competiții fotbalistice din diferite țări.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN- OCTOMBRIE 2016

Dolce Sport (Telekom România) este platforma cu cele mai multe drepturi TV pentru fotbal: Liga 1, UEFA Champions League, Europa League, Serie A, Premier League, Bundesliga și altele. Pe național, Dolce Sport a avut o audiență notabilă, 19.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), dar în urban, unde concurența este foarte mare, rezultatele sunt slabe: 8.000 de orășeni pe minut (toată ziua).

Sport.ro este a doua televiziune pe național și a treia în urban, în condițiile în care nu difuzează un campionat tare de fotbal.

Demn de remarcat este faptul că DigiSport 1, aparținând RCS & RDS, a avut creșteri față de septembrie de 5.000 de persoane pe național și de 4.000 în urban, cele mai mari de pe nișa de sport.