FacebookTwitterLinkedIn
Niciun brand românesc nu a fost inclus în 2012 în top 10 al celor mai “cool” branduri din domeniul luxului. Primele trei poziții ale topului au fost ocupate de Dior, Hermes și Valentino.

Brandurile din domeniul luxului au adunat mai multe voturi în comparație cu alte categorii. Criteriile de selecție au fost: perenitatea (istorie și tradiție), feminitatea liniilor, eleganță, logo-ul, campaniile de promovare, opulență (în special în cazul ceasurilor) și atenția la detalii. Produsele invocate drept motiv în alegerea unui brand sau a altuia au fost parfumuri, ceasuri, bijuterii, încălțăminte, haine.

Galerie FOTO: Cele mai “cool” 100 de branduri din 2012

În noiembrie 2013, Forbes România lansează cea de-a doua ediție a topului “COOL 100”, un proiect realizat pentru al doilea an consecutiv în urma colaborării cu agenția de coolhunting Antz.

La începutul lunii noiembrie va fi lansată și o aplicație, pe pagina de Facebook a Forbes România, prin intermediul căreia fanii vor putea vota brandurile favorite. Fanii vor putea câștiga, prin tragere la sorți, invitații la Gala “COOL 100”, în cadrul căreia va primi un premiu special și brandul cel mai popular printre fanii de Facebook ai Forbes România.