FacebookTwitterLinkedIn

După ce în timpul crizei economice peste 75% dintre birourile agențiilor imobiliare s-au închis, odată cu semnele de revenire pe care piața imobiliară le arată, antreprenorii se arată interesați de afacerile în acest domeniu.

În afara condițiilor impuse de costurile monetare, care debutează cu cei 7000 de euro, afilierea la rețeaua RE/MAX necesită certificări pe care agenții le pot obține în urma a minimum 150 de ore de training, pentru brokeri fiind necesare 200 de ore de pregătire specifică.

Razvan Cuc, Director Regional REMAX Romania

„Plata comisioanelor lunare de către francizele RE/MAX oferă ownerului agenţiei suportul întregii reţele. Astfel, acesta primeşte consultanţă pentru dezvoltarea business-ului și consiliere de marketing”, a declarat Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România. Pe lângă toate acestea, noul afiliat beneficiază și de accesul la o platformă CRM de listare a proprietăţilor.

Aproximativ 60% dintre francizele companiei RE/MAX sunt conversii, adică agenții imobiliare independente care s-au afiliat ulterior rețelei, deși potrivit reprezentanților companiei, nu lipsesc nici start-up-urile imobiliare.

RE/MAX este unul dintre cei mai mari jucători din real-estate, la nivel mondial și lider în materie de francize, pe acest segment. În prezent, compania înființată în Denver, în 1973, are peste 6.300 de birouri și este prezentă, prin cei 96.000 de angajați în 95 de țari din lume, 31 dintre ele fiind europene.