Cautare
, Contributor

Tech |
|

Cât costă cele mai mici PC-uri din oferta Intel

Intel lansează o ofertă pentru cele mai mici PC-uri care integrează procesoarele companiei. Mai precis, oferta include Intel Compute Stick, care are 10 cm și Intel Next Unit of Computing, un mini PC.
19. Intel

Intel Compute Stick este dotat cu procesorul quad-core Intel Atom, are o capacitate de stocare de 32GB, memoria RAM de 2GB și vine cu Windows 8.1 preinstalat.

Mini PC-ul transformă orice TV sau monitor HDMI într-un computer funcționa, iar datorită faptului că este dotat cu Bluetooth 4.0. se conectează la periferice precum mouse și tastatură, iar la internet prin Wi-Fi.

Pentru Intel Compute Stick, userii pot face upgrade gratuit la noul sistem de operare Windows 10.

Intel Compute Stick este disponibil la Altex și eMAG la prețul de 644,99 lei.

În ceea ce privește Intel Next Unit of Computing (Intel NUC), acesta este disponibil în mai multe variante, bazate pe procesoarele Intel Celeron, Intel Core i3, Intel Core i5 sau Intel Core i7.

Intel NUC pornește de la 899,9 lei și poate ajunge până la 1.999,99 lei, în funcție de procesorul ales.

Cele două mini Pc-uri vin cu o noutate în materie de computing la distanță, fără cabluri. Astfel că, Intel Remote Keyboard este o aplicație creată special pentru cele două mini PC-uri Intel și este disponibilă gratuit în App Store și Google Play.

Intel Remote Keyboard tranformă tableta sau smartphone-ul în telecomandă, permițându-i utilizatorului să controleze PC-ul de la distanță din orice loc al casei și oferă tastatură QWERTY completă, inclusiv tastele ctrl, alt, esc pentru Windows, trackpad care include click dreapta și stânga, scroll bar.

Care este cel mai criticat aspect al Windows 10

Microsoft descarcă Windows 10 pe calculatorul tău, din oficiu, pentru orice eventualitate

Display inovator la iPhone 6S și 6S plus

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii