Cautare
, Contributor

Artă & Cultură |
|

Cât costă abonamentele la Festivalul George Enescu 2013

ioan_holender.jpg
Abonamentele pentru ediția a XXI-a Festivalului Internațional „George Enescu” vor fi puse în vânzare  începând de miercuri, 15 ianuarie 2013.

Abonamentele vor fi disponibile atât online, cât și în rețeaua de magazine Eventim, urmând ca biletele individuale să poată fi achiziţionate începând cu data de 15 aprilie 2013.

Festivalul oferă șase tipuri de abonamente, corespunzătoare seriilor de concerte din cadrul evenimentului, inclusiv o categorie specială pentru elevi, studenți și pensionari.

·         Abonament de Tip A – Seria „Mari Orchestre ale Lumii”cuprinde 29 de concerte, care vor avea loc la Sala Mare a Palatului. Prețurile abonamentelor diferă în funcție de așezarea în sala de spectacol, astfel Categoria I – 1.500 lei (inclusiv TM),  Categoria a II-a – 1.300 LEI (inclusiv TM), Categoria a III-a – 700 LEI (inclusiv TM), Categoria a IV-a – 400 LEI (inclusiv TM).

·         Abonament Tip B – Seria “RECITALURI şi CONCERTE CAMERALE”cuprinde 17 concerte, care vor avea loc la Ateneul Român. Prețurile abonamentelor diferă în funcție de așezarea în sală astfel, Categoria I – 800 LEI (inclusiv TM), Categoria a II-a – 700 LEI (inclusiv TM).

·         Abonament Tip C – Seria “CONCERTELE de la MIEZUL NOPŢII”cuprinde 10 concerte, care vor avea loc la Ateneul Român. Prețurile abonamentelor diferă în funcție de așezarea în sală astfel, Categoria I – 600 LEI (inclusiv TM), Categoria a II-a – 450 LEI (inclusiv TM).

·         Abonament Tip D – Seria  “ENESCU şi CONTEMPORANII SĂI” cuprinde 7 concerte, care vor avea loc la Ateneul Român și Sala Mică a Palatului. Prețurile abonamentelor diferă în funcție de așezarea în sală astfel, Categoria I – 150 LEI (inclusiv TM), Categoria a II-a – 110 LEI (inclusiv TM).

·         Abonament Tip E – Seria  “MUZICA SECOLULUI XXI – Workshop”cuprinde 7 concerte, care vor avea loc la Ateneul Român și Sala Mică a Palatului. Prețurile abonamentelor diferă în funcție de așezarea în sală astfel, Categoria I – 150 LEI (inclusiv TM), Categ. a II-a – 110 LEI (inclusiv TM).

·         Abonament Tip F destinat exclusiv elevilor, studenţilor şi pensionarilor pentru Seria MARI  ORCHESTRE  ale  LUMII care cuprinde 29 concerte, ce vor avea loc la Sala Mare a Palatului. Prețul pentru aceste abonamente este de 300 de LEI, fiind o categorie unică. Numărul acestor abonamente este limitat. Configurația Sălii Palatului poate suferi modificari pentru îmbunătățirea acusticii, lucrări ce includ dezafectarea lojilor. În cazul în care datorită acestor operațiuni, locurile în loji nu vor mai fi utilizabile, deținătorii acestui tip de abonament vor primi un loc echivalent în primele rânduri din sectoarele K, L, J, M.

Ediția a XXI-a a Festivalului George Enescu se va desfășura în perioada 1-28 septembrie 2013, la București și în mai multe orașe din țară și va găzdui peste 150 de evenimente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii