Cautare
, Contributor

Travel |
|

Câți bani au scos românii din buzunar pentru vacanța de Paște

Românii care au plecat în aacest an în vacanța de Paște în afara țării au cheltuit în medie 280 de euro de persoană, în timp ce persoanele care au ales destinații autohtone au cheltuit până în 200 de euro, potrivit agenției de turism Christian Tour.
Israel2

Pricipalele destinații alese de români au fost Israel, Grecia, Bulgaria, iar numărul celor care au preferat un sejur peste hotare în această perioadă a anului a rămas constant în raport cu anii trecuți.

„Charterele noastre care au plecat spre Grecia de Paște au avut un grad de ocupare de 93%, arătând că această țară rămâne și în 2015o destinație favorită a românilor. 220 de turiști au ales Israelul, iar 75 și-au petrecut minivacanța pascală în Dubai. Totodată, programele Senior Voyage de opt zile cu plecare în perioada Paștelui au fost foarte apreciate, 700 de persoane achiziționând astfel de pachete.Țările preferate au fost Italia și Spania”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Conform datelor Christian Tour, numărul turiștilor care au preferat să petreacă minivacanța de Paște într-o destinație autohtonă a crescut cu peste 20% față de anul trecut, foarte populare dovedindu-se stațiunile de pe Valea Prahovei, Brașovul, cetățile fortificate din sudul Transilvaniei, nordul Moldovei, dar și stațiunile climaterice precum Băile Felix, Covasna, Băile Herculane și Slănic Prahova.

 Citește și

Marius Pandel: „2014 a fost un an atipic, greu, dar Christian Tour a ieşit bine”

Christian Tour se extinde în Republica Moldova

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii