Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Castrol România, producător global de ulei și fluide auto, a donat 345.000 lei pentru a sprijini lupta împotriva pandemiei

Castrol România, producător global de lubrifianți, a donat 345.000 lei Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, pentru a susține capacitatea de testare a pacienților pentru COVID-19.
Foto RT-PCR Castrol donatie

Donația a fost utilizată în vederea achiziționării unui echipament de tip sistem deschis automat RT-PCR, de capacitate mare și kituri consumabile – PCR, care vor fi utilizate în testarea pentru COVID-19. Echipamentul va crește capacitatea de testare în analiza medicală de laborator din cadrul spitalului prin furnizarea a opt module de testare independente care pot să analizeze eșantioane în mai puțin de două ore.

„Cu toții avem un rol important de jucat în această perioadă dificilă. Ne pasă de sănătatea și siguranța angajaților noștri, a clienților, a distribuitorilor și a comunităților noastre. Sperăm că prin această contribuție să ajutăm în lupta împotriva unei amenințări care a schimbat lumea în care trăim într-un mod rapid și extrem de complex”, spune Marian Drăgan, Head of Country, Castrol Lubricants RO.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii