Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Casele de modă Saint Laurent şi Balenciaga vor începe să producă măşti sanitare

Casele de modă Saint Laurent şi Balenciaga vor începe să producă măşti sanitare pentru a combate penuria acestor produse medicale pe durata pandemiei de coronavirus, au anunţat duminică reprezentanţii grupului Kering, care deţine cele două companii, citaţi de Reuters, informează Agrepres.
 aboneaza-te
masca

Grupul de lux Kering, cu sediul la Paris, care deţine și brandul italian Gucci, a anunţat că Saint Laurent şi Balenciaga vor începe să producă manual acest echipament medical în atelierele lor, imediat după ce procesul de fabricaţie şi materialele utilizate vor fi aprobate de guvernul francez.

De asemenea, reprezentanţii grupului Kering au declarat că vor oferi serviciului francez de sănătate publică 2 milioane de măşti sanitare, pe care intenţionează să le importe din China. Totodată, Gucci va produce 1,1 milioane de măşti sanitare şi 55.000 de echipamente de protecţie care vor fi donate Italiei.

Compania Kering a fost înființată de miliardarul francez Francois Pinault, unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din Franța, cu o avere estimată la peste 10 miliarde de euro

Concurentul grupului Kering, LVMH, a anunţat săptămâna trecută că va colabora cu guvernul francez pentru a importa 40 de milioane de măşti sanitare de la un furnizor chinez.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii