Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Casa Rusu deschide al 13-lea magazin în franciză, în oraşul Dej

casa_rusu.jpg
Magazinul, inaugurat în oraşul Dej, este primul deschis în franciză, în 2013, de producătorul de mobilier, care îşi propune ca,  peste 3-5 ani, să deţină câte o astfel de unitate în toate oraşele cu populaţie de peste 50.000 de locuitori.

Cu o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, magazinul Casa Rusu din oraşul Dej este primul din judeţul Cluj deschis în regim de franciză. Politica de extindere a companiei vizează, în 2013, deschiderea atât de magazine în regim de franziza, cât şi de magazine proprii.

“Am demarat in 2011 sistemul de francizare şi suntem multumiţi de evoluţia pe care am avut-o în această direcţie.  Anul 2013 începe cu deschiderea magazinului din Dej şi va fi continuat de cel puţin alte 8 magazine în regim de franciză. Pentru următorii 3-5 ani obiectivul este de a avea câte o franciză în fiecare oraş mic şi mediu cu până la 50.000 de locuitori”, a declarat Cristian Rusu, administratorul grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Compania Casa Rusu este prezentă în judeţul Cluj prin două magazine, unul propriu, care se află la Cluj şi cel inaugurat la Dej în urmă cu trei zile. 

Vânătoarea de cool: Mobilier artizanal

Oraşele în care s-au deschis anul trecut magazine în regim de franciză sunt  Baia Mare, Tecuci, Vatra Dornei, Petroşani, Caransebeş, Reşiţa, Turnu Măgurele, Vişeu de Sus, Bistriţa, Suceava.

„În 2012 am continuat politica de dezvoltare a reţelei de magazine  proprii Casa Rusu, ajungând  la un număr de 12 magazine în acest moment. Pentru anul 2013, avem în plan deschiderea a încă 10 magazine proprii, iar în viitorul foarte apropiat, în prima parte a anului vom inaugura magazinele din Buzău, Oradea, Constanţa, Piatra Neamţ şi Arad. În total, 2013 va însemna cel putin 19 noi magazine Casa Rusu, proprii şi francize”, a declarat Raia Marius, director general Casa Rusu.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România, prin producţia realizată în cele trei fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat şi a mobilierului tapitat.

Capacitatea de producţie lunară este de 18.000  garnituri de mobilier din pal  şi 2.000 de seturi de mobilier tapiţat. Activitatea de producţie şi logistică se desfăşoară pe o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi, valoarea investiţiilor în capacitatea de producţie fiind de peste 20 milioane de euro. În prezent, în cadrul grupului lucrează peste 900 de angajati.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii