Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Casa Regală a României oferă 53 de spaţii de cazare de pe Domeniul Regal Peleş pentru persoanele care trebuie să stea în carantină

Casa Regală a României a anunţat joi că pune la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă spaţii de cazare de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor trebui să stea în carantină, informează News.ro.
Alteta Sa Principesa Moștenitoare Margareta a României – Locul 2 în Top 50 cele mai influente, ediția 2015

Casa Regală a anunțat: „Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Familia Regală continuă să fie alături de societate şi de autorităţile statului român pentru a consolida răspunsul ţării noastre la ameninţarea cu noul coronavirus. Ca urmare a instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, Custodele Coroanei şi surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spaţii de cazare individuale în unităţile hoteliere şi vilele de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină”.

Asociaţia Casa Majestăţii Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii