Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Casa din Turnul Ceasului

„Erau ca niște ferestre rotunde uriașe și străjuiau orașul, unul spre nord și celălalt spre sud. Ca să poată intra în ele, Hugo trebuia să urce un șir lung și întunecat de trepte și apoi să se strecoare printr-o deschidere în tavan aflată în capătul unei scări mobile de lemn. Motoarele și mecanismele acestor ceasuri erau cele mai mari din din gară și de multe ori lui Hugo îi era frică să nu își prindă mâna în ele”.
98794AE5-E479-BF2C-0FE3-ABB5D8F14B7D

Povestea aceasta se petrecea teoretic în 1930, când un băiețel pe nume Hugo Cabret locuia în ceasul Gării din Paris. Fast forward în 2017, în viața reală de data aceasta. Unul dintre cele mai vechi și mai încărcate de istorie turnuri cu ceas din San Francisco este disponibil la vânzare. Cât costă oare acest vis steampunk?

Sotheby’s International Realty a scos pe piață Penthouse-ul cu vedere la South Beach după mai bine de un sfert de secol de când a fost prima dată oferit publicului. Unul dintre avantajele deținerii acestui apartament este dreptul de a avea acces la ultimele trei etaje care includ însăși „Camera Ceasului”, precum și o terasă care înconjoară clădirea și care oferă o priveliște superbă.

Apusuri aurii peste clădirile de cărămizi din South Beach, petreceri decadente pe terasă la lumina lunii, cocktailuri în bibliotecă în timp ce priviți focurile de artificii de peste AT&T Park după o victorie Giants. Faceți un popas în camera de jocuri pentru și mai multă relaxare înainte de experiența supremă – „Camera Ceasului”. Aici veți încheia seara printre umbrele apusului ce pătrund insidioase printre limbile ceasului până când nicio rază de soare nu mai pătrunde și rămâneți cu Luceafărul care tocmai a răsărit parcă pe cadran, între orele 11 și 12.

Citește și CONCEPTUL BRUT

Considerat „bijuteria coroanei” din Turnului Ceasului, apartamentul are tot ceea ce și-ar putea oricine dori – spații generoase, luminoase, 280 de metri pătrați în care intră două dormitoare, două băi, podea de lemn masiv, pereți clasici de cărămidă, elemente structurale din oțel (care, pe lângă utilitate, au și un rol estetic), obloane automatizate pentru ferestrele înalte cât tot peretele, mobilă personalizată.

Camera de zi împarte cu camera de luat masa un șemineu închis cu sticlă. Dormitorul principal este completat perfect de o baie cu funcții spa și de un dressing încăpător. Biroul este mansardat, iar camera de jocuri găzduiește o masă de biliard. La ultimul nivel se află „Camera Ceasului”. Afară, o terasă generoasă înconjoară clădirea oferind panorame spectaculoase asupra orașului San Francisco. Se vede de sus The Bay, centrul orașului, AT&T Park, Sutro Tower-Twin Peaks și Bernal Hill.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii