Cautare
, Contributor

Casă de vedetă |
|

Casa din Malibu a CEO-ului Netflix

CEO-ul Netflix, Ted Sarandos, a decis să-și încheie socotelile cu Malibu, scoțând la vânzare, pentru 14,9 milioane de dolari, ultima vilă pe care o deține acolo.
TedSarandos_MAL2

În 2018, CEO-ul Netflix, Ted Sarandos și soția sa, Nicole Avant, producătoare la Hollywood și fostă ambasadoare a SUA, au obținut 21,3 milioane de dolari pe o vilă în stil italian pe care o aveau în Malibu (cumpărătorii, starul pop Robbie Williams și soția sa, Ayda Field, au vândut-o un an mai târziu pentru 28 de milioane de dolari).

În perioada prepandemie, influentul cuplul din lumea entertainment-ului era gazda unor petreceri de pomină organizate la domiciliul lor – o reședință construită în anii 20 în exclusivista zonă Hancock Park din Los Angeles. Ted Sarandos a plătit 16 milioane de dolari, în 2015, pentru vila din Hancock Park printre ai cărei proprietari anteriori s-au numărat Melanie Griffith și Antonio Banderas.

CEO-ul Netflix și-a completat portofoliul imobiliar cu o proprietate în Montecito pe care a cumpărat-o cu 34,2 milioane de dolari de la Ellen DeGeneres și Portia de Rossi.

Acum cei doi au scos la vânzare cea de-a doua proprietate pe care o au în Malibu, o vilă cu deschidere la ocean în zona La Costa Beach.

Construită în 1996 în stil contemporan mediteranean și amplasată pe un teren de 1000 de metri pătrați, cu ieșire la Pacific, vila din La Costa Beach are peste 350 de metri pătrați suprafață locuibilă, patru dormitoare și trei băi, și a fost renovată recent.

Extrem de spațios, cu șemineu și zonă de luat masa, livingul este cea mai spectaculoasă încăpere a locuinței. Patru perechi de uși cu glasvand îl separă de balconul cu vedere spre ocean.


În imediata vecinătate se află o cameră familială intimă, cu propriul șemineu și uși cu glasvand care dau spre o logie unde se poate servi masa. Bucătăria nu este foarte mare, dar este dotată cu electrocasnice de ultimă generație și un bar pentru servit micul dejun.

Un turn cu luminator octogonal adăpostește scara care face legătura între etaje. Podelele din lemn masiv de la parter se regăsesc și în apartamentul principal, compus din dormitor, birou, baie și balcon cu vedere spre ocean.

Obișnuiți cu compania celebrităților, Ted Saranson și Nicole Avant au cumpărat această proprietate cu 10,2 milioane de dolari în 2013, de la actorul David Spade, care le-a acceptat oferta deși inițial ceruse 16 milioane de dolari.

Foto Hilton Hyland


Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii