Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Un diamant rar, licitat în premieră în criptomonede

Casa de licitații Sotheby's a anunțat că, în premieră luna viitoare, va avea loc o  licitație pentru un diamant rar în formă de pară, care va putea fi cumpărat folosindu-se criptomonede.
Man,Jeweller,Looking,At,Pear,Shape,Diamond.,Holding,In,Hand.

Diamantul în formă de pară, de 101,38 carate, denumit The Key 10138, este unul dintre cele zece diamante de peste 100 de carate care au intrat vreodată la o licitaţie, notează Reuters.

„Este un moment cu adevărat simbolic. Cel mai vechi şi emblematic numitor al valorii poate fi acum achiziţionat, pentru prima dată, folosind cea mai nouă monedă universală a umanităţii “, a declarat Patti Wong, preşedintele Sotheby’s Asia.

Pentru achiziționarea diamantului vor fi acceptate ca mijloace de schimb bitcoinul și eterul, alături de banii tradiţionali.

Estimarea de pre-vânzare a diamantului este cuprinsă între 10 şi 15 milioane de dolari. Acesta va fi vândut pe 9 iulie în Hong Kong.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii