Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network și The LEGO Group lansează serialul de scurt metraje animate MIXELS

Mixels.jpg
Serialul de animație Mixels, franciza creată prin colaborarea Cartoon Network și The LEGO Group, se lansează pe 3 februarie la Cartoon Network, urmând ca site-ul Mixels.com să fie lansat în februarie, iar aplicația Calling All Mixels și o serie de jucării LEGO ® Mixels vor fi disponibile în prima parte a acestui an, potrivit unui anunț făcut de biroul Turner de la București, informează Media Expres.

Seria de scurtmetraje Mixels va fi difuzată la Cartoon Network începând din 3 februarie, în fiecare luni, de la ora 19:40. Seria animată este formată din scurtmetraje cu o durată între unu și două minute și a fost produsă de Studiourile Cartoon Network (Jennifer Pelphrey, Tramm Wigzell, Brian Miller și Rob Sorcher). De asemenea, seria Mixels a fost creată de John Fang (Generator Rex, Ben 10) și Dave Smith (Fetițele Powerpuff).

Lumea Mixels este formată din personaje colorate, amuzante și poznașe, care trăiesc în triburi de câte trei și care se amestecă pentru a crea diverse combinații.

Fiecare trib are câte o caracteristică definitorie: Infernalii sunt puternici și iuți la mânie, dar indispensabili când e vorba de aprins focul pentru grătar. Cragsterii sunt din tribul minerilor pricepuți, iar Electroizii au atât de multă energie, încât ar putea lumina întreaga lume. În contrast, Nixelii sunt creaturi mici și agasante, cărora le place să strice mereu câte ceva, fac tărăboi în lumea Mixelilor și încearcă să dezbine triburile.

Calling All Mixels, aplicația care va fi lansată în prima parte a anului 2014, le va da ocazia fanilor să pornească în expediții, să lupte și să creeze strategii pentru a-i găsi pe Mixelii pierduți, a descoperi teritorii noi și a crea noi combinații de Mixeli, într-o lume 3D.

Aplicația a fost dezvoltată de Hibernum Creations și va fi distribuită de divizia Cartoon Network Games, nominalizată la Emmy și Webby.

LEGO® Mixels este o nouă serie de jocuri LEGO care urmează să fie lansate pe parcursul întregului an. Copiii vor descoperi figurine de colecție din diverse triburi Mixels și, folosind misterioasele piese Cubit, le vor putea combina pentru a crea noi personaje amuzante în lumea Mixels plină de surprize.

Cartoon Network este una dintre principalele televiziuni pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Ben 10: Omnivers”, „Să-nceapă aventura” şi „Un show obişnuit”.

Televiziunea a fost lansată în Europa în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Televiziunea Cartoon Network este operată de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

The LEGO Group este o companie privată, de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. A fost fondată în 1932 şi este unul dintre liderii mondiali în producția de jocuri pentru copii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii