Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network se promovează în mediul online printr-un concurs de vlogging intitulat CN Vlog It

Cartoon Network, singura televiziune pentru tineri care difuzează numai animație, a deschis oficial la 31 iulie prima ediţie a concursului „CN Vlog It”, dedicat copiii lor pasionaţi de vlogging (blog cu conținut video, n.red.) printre premii fiind o cameră GoPro dar și angajamentul de „vlogger oficial al Cartoon Network”, informează MEDIA EXPRES.
Cartoon Network

Concursul se derulează între 31 iulie şi 11 septembrie a.c., este destinat copiilor între 6 şi 16 ani şi este susţinut de portalul pentru copii www.clopotel.ro.

Cartoon Network a lansat cu acest prilej un portal online CN Vlog It, unde copiii pot învăţa cum să devină vloggeri, cum să realizeze un vlog post, punând accent pe încurajarea autenticității și a realizării de filmări care să reflecte cât mai bine personalitatea şi talentul autorilor.

Fiecare concurent trebuie să realizeze minimum două vlogguri din patru, câte unul pe săptămână, postările urmând a fi jurizate de vloggerul Vasco Tătaru – pe baza originalităţii, creativităţii şi tehnicii folosite.

Finaliştii îl vor întâni personal pe Vasco Tătaru, iar marele câştigător va primi o cameră GoPro, va putea urmări primul noile seriale, videoclipuri şi aplicaţii CN şi va primi premii si invitaţii în exclusivitate la evenimentele CN.

Malgosia Chapman, Vice-președinte Brand & Content Engagement, Europa Centrală și de Est, Turner, a spus: „Video blogging-ul pe platformele de social media a devenit una dintre modalităţile preferate ale copiilor de a-şi petrece timpul liber, YouTube fiind cea mai populară platformă online în rândul tinerilor. Copiilor le place să-şi urmărească prietenii în timp ce aceştia prezintă noi produse sau când pleacă în diferite aventuri sau când vorbesc despre viaţa lor de zi cu zi. Primim foarte des filmuleţe și idei de scenarii de la fanii Cartoon Network care se inspiră din serialele noastre, de aceea ne-am dorit să le încurajăm creativitatea uimitoare. CN Vlog It reprezintă o oportunitate pentru cei mici să învețe, să se inspire, să se distreze și să fie ei înșiși. Pentru noi, a fi diferit înseamnă a fi unic.”

Cartoon Network a încurajat întotdeauna tinerele talente, al căror număr a crescut semnificativ în ultimii ani. Mai mult decât atât, în studiourile Cartoon Network din Los Angeles lucrează o mulțime de tineri talentați, care au realizat numeroase seriale de desene animate apreciate în întreaga lume.

Cartoon Network este o televiziune care se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani.

Televiziunea a fost lansată la nivel european în 1993, iar Cartoon Network are în prezent versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network aparține Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii