Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network a numit compania Spin Master partener global pentru producerea jucăriilor „Fetițele Powerpuff”

Cartoon Network a anunțat parteneriatul prin care Spin Master Ltd. devine partener global pentru distribuirea jucăriilor „Fetițele Powerpuff”, decizie ce vine la scurt timp după anunțarea lansării unei noi serii „Fetițele Powerpuff” în 2016, informează Media Expres.
powerpuff-girls-cartoon-network-reboot

Prin acest acord, care extinde parteneriatul de lungă durată dintre cele două companii, Spin Master va avea dreptul de a crea o linie completă de produse bazate pe acest brand, inclusiv jucării de pluș, figurine, păpuși, jocuri electronice, jucării cu telecomandă, dar și alte produse. Acestea vor fi disponibile la nivel mondial începând din toamna anului viitor.

„Pentru că dorim să construim un registru de parteneriate pentru lansarea programului «Fetițele Powerpuff» și, în același timp, să facem cunoștință noii generații de fani cu această franciză, Spin Master întruchipează acele calități pe care le căutăm pentru produsele noastre”, a spus Pete Yoder, vicepreședinte Cartoon Network Enterprises, America de Nord.

„Lucrând împreună, am observat nivelul ridicat de inovație și entuziasm pe care îl aduc produselor sale și suntem încrezători că, prin joc, jucăriile «Fetițele Powerpuff» vor permite fanilor de toate vârstele să salveze lumea înainte de ora de culcare, așa cum o fac Bubbles, Blossom și Buttercup”, a ținut să precizeze Pete Yoder.

„Parteneriatul dintre «Fetițele Powerpuff» și Spin Master consolidează relația cu Cartoon Network, care a început cu lansarea brandului Bakugan și este o bună modalitate de a depăși limitele când vine vorba de distracție pentru fani”, a declarat vicepreședintele de Licențiere Spin Master, Craig Sims. „Împreună vom crea o interacțiune neașteptată și foarte interactivă pe care fanii nu o vor întâlni altundeva”, a mai adăugat acesta.

Cu o nouă serie animată produsă în studiourile Cartoon Network și cu un program complet de licențiere global, lansarea seriei noi „Fetițele Powerpuff” va introduce fanilor unul dintre cele mai iubite și durabile branduri de divertisment.

De-a lungul celor 78 de episoade, seria creată de Craig McCracken a fost nominalizată de cinci ori la premiile Emmy și a câștigat două dintre acestea, dar și multe alte distincții. Mai mult, a inspirat un film de lung metraj în 2003, iar a zecea aniversare a seriei a fost celebrată cu un episod special „Fetițele Powerpuff: Dans cu pantaloni-n vine”, care a fost difuzat la Cartoon Network în ianuarie 2014 și care îl prezintă pe celebrul toboșar The Beatles, Ringo Starr.

Mai mult, serialul Fetițele Powerpuff este una dintre francizele de top Cartoon Network, cu încasări de peste 2,5 miliarde de dolari din vânzări cu amănuntul încă de la debut. Seria continuă să inspire, fiind considerată un brand global cu numeroase parteneriate în industria modei.

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.

Spin Master este o companie de divertisment pentru copii care, din 1994, a proiectat, a dezvoltat, a produs și a comercializat produse de larg consum pentru copiii din întreaga lume. Spin Master este recunoscută ca un lider global în industria jucăriilor. Compania este celebră pentru premiile câștigate, mărci inovatoare, printre care Zoomer, Air Hogs, și Spin Master Games, inclusiv Jocul Anului 2014, Boom Boom Balloon.

În 2014, Spin master a dobândit brandul internațional Meccano și a relansat celebra jucărie de construcție cu Meccanoid G15 KS, introducând robotica și îmbrățișând știința globală, tehnologia, ingineria și mișcarea matematică.

În 2015, compania se extinde în mass-media și divertisment, lansând SpindoTV, un canal YouTube care difuzează producții originale Spin master Entertainment, inclusiv cunoscuta serie pentru preșcolari, PAW Patrol.

Spin master are peste 900 de angajați, cu birouri în Toronto, Los Angeles, Londra, Paris, Hong Kong, Mexico City, Munchen, precum și Milano și a lansat propriul magazin online – www.shop.spinmaster.com la începutul anului acesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii