Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network lansează o colecție pentru femei inspirată de „Fetiţele Powerpuff”

Cartoon Network a anunțat o nouă colaborare între ambasadoarele televiziunii pentru copii, „Fetiţele Powerpuff”, și creatoarea britanică de modă Katie Eary, în ajunul Săptămânii de Modă de la Londra, când prima colecţie a celei din urmă pentru femei a fost prezentată într-un show exclusiv la London Mayfair’s Maddox Gallery, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Powerpuff Cartoon Network

Katie Eary s-a lansat în lumea modei în 2008 fiind remarcată pentru colecțiile sale destinate bărbaților.

Colecția de 15 piese include bluze, tricouri, rochii și pantaloni, precum și o gamă “mini-me” pentru femei puternice și fetiţele acestora. Colecția va fi disponibilă în cursul acestui an în magazine din Europa, America de Nord și regiunea Asia-Pacific. Pentru a susține lansarea, Eary creează concepte noi în magazine și vitrine speciale pentru comercianții cu amănuntul, notează Media Expres.

Debutul designerului în moda pentru femei coincide cu aniversarea a 20 de ani a celebrului serial animat “Fetiţele Powerpuff”.

„Colaborarea dintre Fetiţele Powerpuff şi Katie Eary este una perfectă. Ambele mărci împărtășesc un stil vizual îndrăzneț și un angajament neclintit de a celebra diversitatea, auto-exprimarea și egalitatea”, a explicat Johanne Broadfield, vicepreşedinte al Cartoon Network Enterprises EMEA. „Mai mult, faptul că serialul a inspirat prima gamă de femei pentru Katie Eary este o dovadă a relevanţei sociale și a atractivității mărcii”.

CITEȘTE: RECLAME PENTRU SPĂLAREA CREIERELOR

La rândul său, Katie Eary a spus: „Sunt un mare fan al Fetiţelor Powerpuff şi am fost foarte încântată de acest parteneriat. (…) Colecția mea sărbătorește diversitatea și depășirea stereotipurilor de gen, așa că am combinat imprimeurile mele cu materiale luxoase pentru a crea îndrăzneală și har”.

CINE SUNT CLIENȚII BĂNCILOR COMERCIALE? 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii