Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network Enterprises anunță noi produse LEGO Group și Playmates Toys la 20 de ani de la lansarea serialului „Fetiţele Powerpuff”

Cartoon Network Enterprises a anunțat lansarea anul acesta a mai multor produse noi pe baza francizelor şi a serialelor pe care le deţine în portofoliu, la 20 de ani de la lansarea serialului „Fetiţele Powerpuff”, dar şi pentru personajele din „Ben 10”, „Să-nceapă Aventura”, „Steven Univers” şi „Aventurile fraţilor urşi”, informează Media Expres.
Cartoon Network

Anunțul a fost făcut în cadrul unui târg internațional de jucării din Statele Unite ale Americii, conform Media Expres.

Serialul „Fetiţele Powerpuff” sărbătorește anul acesta cea de a 20-a aniversare prin lansarea de noi episoade la nivel global, dar şi prin evenimente și produse care vor fi dezvoltate şi în 2019. Printre noii parteneri de licențiere ai “Fetiţelor Powerpuff” se numără The LEGO Group, care va lansa două seturi de construcţii noi cu personajele Blossom, Bubbles și Buttercup.

Încă de la debutul său, serialul “Ben 10” a înregistrat audienţe foarte bune în rândul băieţilor, iar linia de jucării ale partenerului global Playmates Toys a fost în mod constant în top trei cele mai vândute jucării de acţiune pentru băieţi la Toys “R” Us pe parcursul anului 2017. Pe lângă Playmates Toys, printre noii parteneri de licenţiere „Ben 10“ se numără Rubies şi Toy Factory.

Cartoon Network va extinde programele de licențiere şi în jurul brandurilor: „Să-nceapă Aventura”, “Steven Univers” şi “Aventurile fraţilor urşi”, Monogram Direct, Tastemakers LLC şi Kidrorobot urmând să dezvolte şi să lanseze noi produse.

NU RATA ACEASTĂ ANALIZĂ PENTRU VIITORUL TĂU: PERCEPȚIA POPORULUI ROMÂN FAȚĂ DE BĂNCILE COMERCIALE

Pete Yoder, vicepreședinte Cartoon Network Enterprises pentru America de Nord: „Am ales să colaborăm cu cei mai buni din domeniu, pentru a marca aceste momente-cheie pentru serialele Cartoon Network şi aici includ “Fetiţele Powerpuff”, “Ben 10”, “Să-nceapă Aventura”, “Steven Univers” şi “Aventurile fraţilor urşi”. De la jocurile de construcție LEGO®, la figurinele Playmates Toys şi până la cataloage de colecţie care înglobează toate brandurile noastre îndrăgite, fiecare dintre partenerii noştri a reuşit să captureze spiritul pe care fanii noştri îl împărtăşesc şi de care se bucură atunci când urmăresc serialele lor preferate”.

Cartoon Network este una dintre principalele televiziuni pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum “Uimitoarea lume a lui Gumball”, “Să-nceapă aventura”, “Un show obişnuit”, cât şi seriale de acţiune şi aventură ca “Ben 10”, “Bakugan”, “Star Wars: The Clone Wars” și „Generator Rex”.

Cartoon Network emite în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Televiziunea este operată de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii