FacebookTwitterLinkedIn

Cartea”Tată bogat, tată sărac”, care promite să ofere un sprijin valoros pentru educația financiară din familie, a fost publicată în urmă cu 19 ani dar rămâne la fel de actuală și în zilele noastre.

George S. Clason, cu volumul “Cel mai bogat om din Babilon” se clasează pe poziția a doua între titlurile de business preferate în 2018.

Poziția a treia în top este ocupată de volumul “Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui”, scris de fostul autor american de cărți motivaționale Zig Ziglar.

CONSUMUL DE PUBLICITATE TV LA SUPERMARKETURI – ANUL 2018

Printre titlurile care completează topul se numără și “Totul despre lideri, atitudine, echipă, relații” al celebrului John C. Maxwell, dar și “Gândire rapidă, gândire lentă” al lui Daniel Kahneman. Nu tocmai surprinzător având în vedere popularitatea de care se bucură antreprenorul american, titlul “Elon Musk – Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic”, publicat de Ashlee Vance, este și el printre cele mai citite din domeniul afacerilor.

Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro: “Publicul care cumpără de regulă cărți de business a început în ultimii ani să se diversifice foarte mult. Titlurile best-seller la nivel internațional de mai mulți ani au un limbaj accesibil și nu e nevoie, ca cititor, să ai studii de afaceri sau financiare. Sunt titluri motivaționale care inspiră și studenții, și antreprenorii, managerii sau pe toți cei care au nevoie poate, la un moment dat, să schimbe ceva în cariera lor”.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, având peste 1.500.000 de clienți și 25 de puncte de livrare în București și în țară.