Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Cartier se întreabă ce te face să „ticăi“ și oferă un motiv în plus prin Drive de Cartier

Cartier reinterpretează o serie de elemente de design clasice într-un ceas mai relaxat, dar îl înzestrează cu idealurile nobile ale bărbatului modern.  
 aboneaza-te
Drive de Cartier

O versiune Ballon de Cartier masculinizată prin excelență, Drive de Cartier se recomandă ca un accesoriu pe jumătate casual, jumătate destinat iubitorilor de automobile clasice.

Ceasul are tot ce te-ai aștepta mai bun dintr-un Cartier pentru domni – o piatră cabochon a fost folosită pentru coroană, dar într-o dimensiune mult mai mică decât în versiunea Ballon, iar cadranul guiloșat amintește de linii similare folosite în cazul modelelor Cle.

Apar și câteva premiere absolute. Marca a folosit pentru prima dată o carcasă în formă rectangulară cu colțuri rotunjite, care adăpostește trei tipuri de mecanism fabricate in-house.

În versiunea 1904-PS, ceasul e capabil să indice orele, minutele, secundele și data, în timp ce 1904-FU pune în funcțiune un al doilea fus orar, precum și un indicator noapte/zi. Vedeta colecției poartă referința M9452 și se lasă admirat pentru tourbillon-ul „plutitor“ așezat în dreptul orei șase.

Iar dacă mai doriți motive de admirație, puteți să vă plimbați ochii deasupra numeralelor romane clasice Cartier, precum și de-a lungul indicatoarelor albastre care încununează modelele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii