Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Cartier a lansat noua colecție de bijuterii Coloratura

Renumitul bijutier francez Cartier a lansat oficial, la Săptămâna Modei de la Paris, colecția Coloratura High-Jewelry. După cum sugerează și numele, bijuteriile celebrează culorile vibrante și sunt inspirate din diverse culturi.
https_blogs-images.forbes.comrobertanaasfiles201807H6021817-DPB336_f_1702239-1200x1200

Bijuteriile folosesc nuanțe puternice specifice Indiei și Africii sau tonuri subtile care amintesc de spiritul Japoniei. Piesele sunt unice, doar câteva pot fi reproduse. Colecția include coliere individuale, precum și o suită completă de bijuterii.

Un colier, inspirat de felinarele din ceremoniile asiatice, are un pandantiv făcut din piatră de rubelit și sculptat manual, folosind the ancient art of glyptic, o tehnică care permite umplerea cu parfum. Pandativul are peste 200 de carate, iar colierul din aur de 18 carate are mărgele din diamante și pietre prețioase.

Cartier a mai lansat o suită deosebită inspirată din amestecul de culori folosite de brandurile de bijuterii la începutul secolului al XX-lea. Gama reunește negru și verde, folosind turmalină, opal și onix. La nivel vizual, combină formele geometrice dreptunghiulare și pătrate cu cele rotunde.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii