Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Cartier anunță cele 21 de finaliste ale competiției Cartier Women’s Initiative, ediția 2020

Din 2006, Cartier Women's Initatiative este o competiție la care participă femei din întreaga lume și care premiază și promovează modelele de business și programele care au un puternic impact social în comunitatea în care trăiesc.
 aboneaza-te
Cartier_CWI Fellows announcement

Programul este deschis întreprinderilor administrate de femei și deținute de femei din orice țară și sector care își propun să aibă un impact social și de mediu puternic și durabil, așa cum este definit de Obiectivele Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă. În ultimii 14 ani, Inițiativa Femeilor Cartier a însoțit 240 de antreprenoare femei care provin din 56 de țări diferite și le-a acordat peste 3 milioane USD pentru a-și susține afacerile.

În fiecare an, Cartier nominalizează 21 de femei talentate care au un business cu un puternic impact social în regiunea în care trăiesc. Aceste femei provin din șapte regiuni de pe glob: America Latină și Caraibe, America de Nord, Europa, Africa Sub-Sahariană, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Asia de Est și Asia de Sud și Oceania. Trei finaliste sunt selectate pentru fiecare regiune în prima rundă de evaluare și un laureat este selectat din fiecare regiune în a doua rundă de evaluare. Cele 7 laureate vor fi anunțați la începutul lunii iunie 2020.

Crearea de oportunități pentru femei și abilitarea acestora nu este doar ceea ce credem că este corect, ci spune și cine suntem: o casă atât ancorată în realitate, cât și deschisă lumii, conștientizând astfel perfect responsabilitatea noastră. O responsabilitate cu atât mai importantă, având în vedere aceste momente incerte. La Cartier, credem că este crucial să sprijinim întreprinderile tinere și start-up-urile până la o perioadă mai stabilă. Și asta intenționăm să facem în continuare, pe deplin conștient de faptul că aceste femei au un impact concret și durabil, așadar deschizând calea către un viitor mai bun. ” Cyrille Vigneron, președinte și CEO al Cartier International.

Laureata fiecarei regiuni va primi un premiu 100.000 USD în bani,  în timp ce al doilea și al treilea loc vor primi 30.000 USD. În cele din urmă, cei 7 laureați și 14 finaliști vor beneficia de servicii de consultanță financiară, coaching de strategie 1: 1, vizibilitate media și oportunități de rețea internațională, precum și un loc în programul de educație executivă INSEAD.

Descoperă finalistele anului 2020 aici: https://www.cartierwomensinitiative.com/finalists-laureates/edition/2020

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii