Cautare
, Contributor

Artă & Cultură |
|

Cartea „În Fața Blocului”, premiată

„În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri și « faze » ale generației cu cheia la gât” a obținut premiul  pentru Cea Mai Frumoasă Carte a anului, secțiunea Carte Ilustrată, în cadrul Galei Bun de Tipar, editia 2015, eveniment care premiază excelența editorială a industriei de carte din România.
In fata blocului

Cartea reunește 55 de jocuri ale generației care a copilărit în anii ’70 – ’90, într-un obiect unic, sub forma unui bloc in miniatură. Fiecare joc are propria sa cartolină, cu « logo », ilustrații, instrucțiuni și informații suplimentare (« ponturi », « vocabular, etc.). Cartolinele nu sunt legate între ele, tocmai pentru a putea fi luate afară, la joacă.

Cartea a fost realizată de Vlad Tomei  (33 de ani) şi Mihai Gheorghe (30 de ani) au avut ideea de a aduna jocuri şi faze ale generației „cu cheia la gât”, pe care, astăzi, cei mari şi le pot aduce aminte, iar cei mici le pot învăţa de la părinţii lor.

Jocurile copilăriei generaţiei cu cheia la gât – o idee de afacere

„Valul mare de reacții pozitive pe care le-a primit proiectul ne-a făcut să simțim că n-am muncit degeaba 2 ani. Și ne dă energie să continuăm să-l dezvoltăm mai departe. Iar participarea la Gala Bun de Tipar a fost o ocazie excelentă de a cunoaște noi colaboratori și sustinători”, spun Vlad Tomei si Mihai Gheorghe, autorii proiectului.

Cele mai vândute cărți ale anului 2014

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii