FacebookTwitterLinkedIn

AFI Braşov, proiectul în faza de construcție al AFI Europe, situat în centrul oraşului Braşov, va avea o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp de spaţii de retail şi 25.000 mp închiriabili de birouri. Inaugurarea este planificată pentru anul 2018.

Acest contract marchează prima colaborare la nivel profesional dintre Carrefour România şi AFI Europe România şi credem cu tărie că AFI Braşov va fi principalul centru comercial din judeţul Braşov. Ne bucurăm să facem parte din acest proiect care va întări poziția companiei în zonă. Astfel, Carrefour îşi continuă planurile de extindere în toate formatele de magazine şi îşi reafirmă încrederea în creşterea pieţei româneşti”, a declarat Anca Damour, Property Division Director în cadrul Carrefour România.

AFI Braşov va fi dispus pe trei niveluri, fiind accesibil prin două intrări principale. Primul etaj va găzdui zona de restaurante şi cea interactivă, în timp de spaţiul de divertisment va fi situat la etajul 2, unde se va afla şi un cinematograf.

Citește și: Motivele pentru care Forbes SUA recomandă Bucureștiul și Brașovul ca destinații ieftine pentru 2017

Acesta este cel de-al treilea centru comercial ce urmează să fie dezvoltat de AFI Europe în România, după AFI Cotroceni (81.000 mp închiriabili) şi AFI Ploieşti, care are o suprafaţă închiriabilă de 34.000 mp. Mai mult, compania va dezvolta un proiect de birouri de clasa A pe acelaşi teren din Braşov, care va avea o suprafaţă închiriabilă de aproape 25.000 mp, ce vor fi construiți în două faze.