Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Carrefour va deschide al 25-lea hipermarket din România

carrefour.jpg
La sfârşitul anului 2013 grupul francez de retail va ajunge la 25 de hipermarket-uri în România.

Carrefour România va deschide un hipermarket de 9.600 mp în cel mai nou centru comercial al orașului Galați, Shopping City Galați, dezvoltat de New Europe Property Investments (NEPI) şi a cărui inaugurare este prevăzută în trimestrul IV al anului 2013. Centrul comercial Shopping City Galați va fi ridicat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi va include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, și un shopping mall  de aproximativ 20.000 mp cu retaileri naționali și internaționali, precum și o zonă de divertisment şi un food court. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie peste 1.400 locuri de parcare.

Parteneriatul retailerului francez cu NEPI a început în anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploieşti Shopping City.

În România, Grupul Carrefour numără 122 magazine(aproximativ 9.000 de angajați) dintre care: 24 de hipermarket-uri „Carrefour”, 69 de supermarket-uri „Market”, 28 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro. Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii