FacebookTwitterLinkedIn

Carrefour România va deschide un hipermarket de 9.600 mp în cel mai nou centru comercial al orașului Galați, Shopping City Galați, dezvoltat de New Europe Property Investments (NEPI) şi a cărui inaugurare este prevăzută în trimestrul IV al anului 2013. Centrul comercial Shopping City Galați va fi ridicat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi va include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, și un shopping mall  de aproximativ 20.000 mp cu retaileri naționali și internaționali, precum și o zonă de divertisment şi un food court. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie peste 1.400 locuri de parcare.

Parteneriatul retailerului francez cu NEPI a început în anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploieşti Shopping City.

În România, Grupul Carrefour numără 122 magazine(aproximativ 9.000 de angajați) dintre care: 24 de hipermarket-uri „Carrefour”, 69 de supermarket-uri „Market”, 28 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro. Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa.