Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Carrefour şi-a lansat primul magazin online

Carrefour
Grupul Carrefour a anunţat lansarea site-ului www.carrefour-online.ro, primul său magazin online din România, care deocamdată nu este accesibil decât locuitorilor din Bucureşti şi din zonele limitrofe.

 

Magazinul online al Carrefour  îi vizează pe toţi cei care doresc să economisească atât bani, prin achiziționarea produselor la preț de hypermarket, cât și timp și energie prin utilizarea serviciului de livrare la domiciliu. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de peste 7.000 de produse din categoriile alimente (inclusiv produse proaspete), produse cosmetice, produse de igiena casei şi altele.

 „Căutăm mereu soluții pentru îmbunătățirea experienței de cumpărături a clienților noștri. Dacă în 2001 am fost primul hypermarket deschis în România, acum avem bucuria de a fi odată în plus inovatori, prin introducerea acestui tip de magazin virtual în țară.” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour România.

Comenzile se pot face cu maxim trei zile în avans de la data livrării, excepție făcând zilele de duminică și sărbători legale când serviciul de curierat nu este activ.

Acesta este cel mai complex proiect IT dezvoltat vreodată de Carrefour România, aflat la intersecția dintre 6 sisteme informatice distincte: Carrefour, Carnation Group, Meti Logiciels et Services, Pay U, Fan Courier și RBC – acum complet integrate – plasând astfel compania noastră în prim planul dezvoltării de comerț online și tehnologie din această țară.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, și 20 magazine de proximitate „Express”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii