Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Carrefour România și Academia de Studii Economice din București au semnat un parteneriat pentru pregătirea viitorilor manageri şi directori

Carrefour România a semnat un parteneriat cu Academia de Studii Economice din București, pentru următorii trei ani, ce vizează proiecte de dezvoltare profesională pentru angajații retailerului francez.  
3

Primul program lansat de cele două entități în cadrul parteneriatului este Școala de Lideri, destinat viitorilor manageri şi directori de raion sau de magazin. Programul este deschis atât angajaţilor Carrefour, cât şi studenţilor sau absolvenţilor din domeniu.

„Cei care vor participa la acest program vor putea ajunge, într-un anumit punct al carierei, pe poziţii precum manager, director de raion sau director de sediu. Prima generaţie a programului Şcoala de Lideri este compusă în proporţie de peste 50% din femei”, a declarat Alexandre Bompard, CEO al Carrefour Group, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Academia de Studii Economice din București.

Inițial, programul a fost dezvoltat de Carrefour în prima parte a anului, când a evaluat angajații și i-a împărțit în trei clase:  Campus – pentru cei care se pregătesc să devină Manageri de Magazin sau de Departament, Future Leaders Operațional -pentru poziții de Directori de Hypermarket sau Manageri regionali și clasa Future Leaders sediu – pentru cei care vizează poziţii de Manageri şi Directori. 

Absolvenţii programului vor studia change management, digital strategy, social media, communication & negotiation sau controlling/finance.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii