Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

Carrefour România mai deschide patru noi magazine în franciză

carrefour.jpg
  În reţeaua Express a grupului Carrefour în România vor mai intra încă patru magazine de proximitate deschise în franciză, în colaborare cu Angst.

 

Astfel numărul de unităţi în acest format ajunge la 23 – 20 în sistem de franciză şi 3 în sistem integrat. Cele patru magazine vor fi deschise în zona Gării de Nord, Chibrit, Otopeni şi pe bulevardul Basarabiei.                                                                                     

Magazinul Express combină tradiţia şi calitatea Angst cu experienţa şi inovaţia Carrefour şi îndeplineşte în acelaşi timp dorinţa Carrefour de a fi mai aproape de clienţi, de a aduce produsele şi calitatea Carrefour în inima cartierelor.

Angst este furnizorul Carrefour de multă vreme şi are produse de foarte bună calitate, deja bine cunoscute în România iar, în acelaşi timp, are şi o reţea proprie de magazine. Angst este un brand recunoscut şi foarte apreciat de consumatori. 

În total, Carrefour operează pe piaţa locală trei tipuri de magazine care însumează 115 unităţi – 24 de hipermarketuri carrefour, 68 de supermarketuri Market şi 23 de magazine Express.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii