Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Carrefour România lansează un nou concept de magazin odată cu deschiderea Carrefour Express Globalworth

Retailerul Carrefour România a lansat un nou concept de magazine, odată cu inaugurarea Carrefour Express Globalworth, pentru angajații și locuitorii din zonă.

Magazinul oferă o gamă de produse BIO, un spațiu Food2Go  și cafenea cu bar.

Situat la parterul clădirii Globalworth de pe Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, Carrefour Express marchează debutul unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour, mai apropiat de client atât prin localizare, cât și prin sortimentație și design.

Parte din noul concept de proximitate, Carrefour lansează o diversă selecție de oferte gastro disponibile în spațiul Food2Go, cu o gamă nouă și variată de preparate pentru mic-dejun, prânz și gustări.

În magazine vor exista și produse marca proprie Drag de România, pâine proaspătă, coaptă în magazin, o selecție de vinuri locale și internaționale, precum și o sortimentație variată din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice.

Carrefour a lansat în luna martie 2019 Creștem România BIO, un program național pentru susținerea conversiei fermierilor români la Agricultura BIO și promovarea produselor BIO românești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii