FacebookTwitterLinkedIn

Tranzacția a fost intermediată de CBRE, iar mutarea companiei Carrefour va avea loc anul acesta. În plus, în aceeași perioadă, un magazin Carrefour Market va fi deschis în clădirea de birouri.

„În Carrefour România am descoperit o companie cu valori similare, de aceea suntem bucuroși să putem avea un asemenea partener în Green Court Bucharest. Aș dori să mulțumesc echipei Carrefour România pentru buna colaborare și sunt convins că angajații companiei se vor simți foarte bine în noul sediu”, a declarat Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Aproximativ 500 de angajați vor lucra în noul spațiu, în departamente precum: Achiziții, Financiar, Marketing și  Logistica. Carrefour reprezintă un chiriaș important al clădirii B, alături de Sanofi și Adecco, care și-au anunțat deja mutarea.

La rândul său, Anca Damour, Property Division și Corporate Affairs Director Carrefour România, a spus: „Carrefour își relochează sediul în noul hub de business al Bucureștiului, vizând o mai bună proximitate cu magazinele sale. Succesul tranzacției s-a datorat bunei colaborări dintre echipele Skanska, Carrefour, CBRE și Tuca Zbarcea& Asociații, avocații noștri”.

Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România, a declarat: „CBRE a fost implicat în toate stagiile acestei tranzacții complexe, angrenând multe dintre resursele noastre. Companii de calibrul Carrefour România au ales Green Court Bucharest datorită specificațiilor tehnice, configurației eficiente, expunerii brand-ului, cât și accentului pe care Skanska îl pune în general pe calitate”.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România și este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 52.000 mp. Clădirea B, care găzduiește în prezent companiile Sanofi, Adecco și Carrefour, va avea 18.000 mp în 12 etaje supraterane și trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru din 2015.