Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Carrefour România deschide Carrefour Corbeanca, care va avea 200 de angajați. Când se deschide și ce program special va avea de Crăciun și Revelion?

Pe 4 decembrie s-a deschis hipermarketul Carrefour Corbeanca, în incinta centrului comercial DN1 Value Centre.
Carrefour logo vertical

Carrefour România deschide Carrefour Corbeanca, un nou concept de hipermarket cu produse BIO, live cooking și un bar special pentru vinuri

„La noul hipermarket Carrefour Corbeanca, dorim să oferim o experiență de shopping completă pentru întreaga familie. Mai mult decât atât, lansăm în premieră WineSquare Shop & Bar, cu o selecție impresionantă de vinuri internaționale și locale, care pot fi  degustate în zona de bar. Susținem producătorii locali prin programe care aduc produsele tradiționale mai aproape de consumatori. În plus, implementăm acțiuni concrete de reducere și integrare a plasticului într-un circuit responsabil, prin inițiative ca Plata cu PET-ul, colectarea uleiului folosit sau stația educativă de colectare a deșeurilor, dedicată copiilor. Aceasta este o altă premieră introdusă la Carrefour Corbeanca, ce urmărește dezvoltarea unui program de educație interactivă pentru comportamente responsabile.” – a declarat Ionuț Nițoi, Hypermarket Director Carrefour Corbeanca.

Carrefour Corbeanca se află în DN1 Value Centre, dezvoltat de Prime Kapital care aduce împreună mai mult de 90 de comercianți pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață de aproximativ 46.600 metri pătrați. Noul centrul comercial, care lansează un concept nou în zonă, un strip mall, zonă de food court interioară, exterioară și facilități pentru petrecerea timpului liber în familie – un centru de escaladă interior, un magazin de dulciuri unice, restaurante și cafenele, va deservi celor peste 150 000 de locuitori din zonă, precum și locuitorilor din nordul capitalei.

Noul hipermarket DN1 Value Centre, Carrefour Corbeanca are:

✓40.000 de produse comercializate;

✓ 200 de angajați;

✓ 900 de locuri de parcare gratuite;

✓ WI-FI gratuit;

✓ program: luni – duminică 8:00 – 22:00;

✓ program special de sărbători: luni – duminică 8:00 – 23:00;

✓ contact: 0374 669 999;

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii