Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Carrefour România decide plafonarea prețurilor pentru cele mai solicitate produse din această perioadă

În contextul situational actual conturat pe fondul pandemiei de COVID-19, Carrefour Romania decide înghețarea prețurilor a sute de produse esențiale în perioada 25 martie – 19 aprilie.
 aboneaza-te
carrefour

În contextul situational actual conturat pe fondul pandemiei de COVID-19, Carrefour Romania decide înghețarea prețurilor a sute de produse esențiale în perioada 25 martie – 19 aprilie.

Plafonarea prețurilor vizează o categorie variată de produse dintre cele mai utilizate în acest moment. În primul rând, prețurile vor rămâne aceleași pentru alimentele de baza, precum: (faină, paste, ulei, zahăr etc)  alimentele congelate, conserve, apă şi sucuri, lactate şi brânzeturi, mezeluri şi specialităţi, cafea şi dulciuri, produsele de îngrijire personală şi cele pentru bebeluși. Pentru a putea fi la curent cu lista completă a alimentelor puteți accesa site-ul Carrefour la secțiunea prețuri blocate: https://carrefour.ro/preturi-blocate/.

Julien Oet, Merchendise and Supply Chain Director, Carrefour România, vorbește despre situația actuală cât și despre decizia retailer-ului: „Toate aceste elemente au devenit extrem de volatile, și credem că responsabilitate înseamnă să respectăm eforturile de livrare ale furnizorilor, oferindu-le un preț corect, dar în același timp să protejăm clienții de această volatilitate, într-o perioadă grea pentru toți”.

Nu în ultimul rând, Carrefour Romania pune la dispoziția clienților săi, aplicatia Carrefour unde își pot întocmi o listă de cumpărături, foarte important de menționat fiind faptul că aceștia au posibilitatea de a comanda produsele necesare din aplicatie sau prin platforma Bringo.

Jean Richard De Lato, CEO: „Ne asigurăm clienții că există stocuri suficiente și că lanțurile de aprovizionare funcționează așa cum trebuie. Îndemnăm la cumpărături în mod responsabil și lucrăm pentru ca românii să își poată planifica organizat deplasările pentru aprovizionare și bugetul, evitând, astfel, ieșirile inutile din locuințe și orele de vârf. Măsura plafonării prețurilor pentru produse esențiale până de Paști este doar unul dintre demersurile în acest sens”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii