Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

Carrefour România a câștigat titlul Guinness World Records la secțiunea Longest line of pie slices

Carrefour România a doborât recordul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru secțiunea Longest line of pie slices, cu o plăcintă care măsoară o lungime de 2.371,20 de metri.
Carrefour Romania obtine titlul GUINNESS WORLD RECORDS la sectiunea Longest line of pie slices 3

Preparatul a fost realizat de către experții brutari ai Carrefour România, din mere românești, direct de la producătorii locali.

Carrefour România intră în posesia titlului oficial GUINNESS WORLD RECORDS pentru Longest line of pie slices. Recordul anterior a fost obținut pe 9 decembrie 2017, când Téléthon și Carrefour (Franța) au realizat o plăcintă cu lungimea de 421,60 metri. Pentru certificarea noului record, un adjudecător oficial al GUINNESS WORLD RECORDS s-a ocupat de măsurarea exactă a dimensiunilor plăcintei, stabilind dacă toate criteriile de jurizare au fost îndeplinite corespunzător.

Pentru realizarea preparatului au fost utilizate 2 tone și jumătate de făină și peste 5 tone de mere românești.

Plăcinta a fost pregătită în laboratoarele proprii Carrefour, iar peste 100 de angajați din raionul brutărie din hipermarketurile din București, Brăila și Ploiești au contribuit la înscrierea acesteia în Cartea Recordurilor.

Rețeta aleasă pentru plăcintă este una tradițională și urmează a fi produsă la o scară mai largă, în toate hipermarketurile din țară.

Carrefour a decis ca după certificarea tentativei oficiale  de către Guinness World Records, cea mai lungă plăcintă de mere va fi donată centrelor de copii din București.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – SEPTEMBRIE 2018

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii