Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Carrefour mai deschide două noi magazine de proximitate

carrefour.jpg
Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, unul în Bucureşti şi celălalt în Galaţi.

Cele două noi magazine se află pe bulevardul Burebista, în București (are 50 de metri părtraţi şi 1.500 de produse), și pe strada Domnească în orașul Galați (cu 120 de metri pătraţi şi aproximativ 4.500 de produse). În acest moment, rețeaua numără 61 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați și 50 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Astfel, afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 165 de unităţi – 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 61 magazine de proximitate Express la care se adaugă şi site-ul de comerţ online. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii