Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Carrefour integrează 20 de magazine locale

carrefour.jpg
20 de unităţi ale unor lanţuri locale vor fi integrate de retailerul francez şi operate în regim de franciză sub brandul Express.

Grupul Carrefour a încheiat două noi parteneriate cu lanţurile locale de magazine Rost Com din Braşov şi Tradiţional Ecologic din zona Bucureşti-Ilfov. "Magazinele ce urmează a fi integrate în reţea vor fi operate în regim de franciză şi reprezintă primul pas al grupului Carrefour de a extinde acest format în afara Capitalei”, se arată într-un comunicat al Carrefour.

Rost Com, reţea cu tradiţie în Braşov, are un total de 15 magazine, iar Traditional Ecologic operează 5 unităţi în Bucureşti şi Ilfov.  În perioada următoare, Carrefour va elabora, împreună cu noii săi parteneri, un plan de integrare a magazinelor în reţeaua Express .

Strategia Carrefour pentru 2013 are ca axă principală dezvoltarea parteneriatelor cu comercianții și producătorii locali.  Carrefour operează în România trei formate de magazine, cu un total de 119 magazine – 24 de hipermarketuri Carrefour, 68 de supermarketuri Market şi 27 de magazine de proximitate Express.  Compania este implicată într-un astfel de parteneriat şi cu reţeaua Angst, iar anul trecut grupul francez a achiziţionat şase magazine de la Aliment Murfatlar Constanţa, afacere controlată de producătorul de ulei Argus Constanţa (55,04%) şi de producătorul din industria de panificaţie Dobrogea Grup (41,6%).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii