FacebookTwitterLinkedIn

În cursul lunii octombrie, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.700 mp în cel mai nou centru comercial al Bucureştiului, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul III 2013.

Acest centru comercial va fi dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 8 hectare aparţinând fostei uzine Vulcan şi va include pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 3.000 mp, un ,,strip mall’’ cu câteva unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră, construite pe o suprafaţă suplimentară de aproximativ 15.000 mp şi un restaurant de tip ,,drive in’’ cu o suprafaţă de aproximativ 500 mp.

Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie aproximativ 1.000 locuri de parcare. Dezvoltarea proiectului va incepe imediat ce autorizaţiile finale vor fi aprobate de către autorităţile competente.

”Acest centru comercial va beneficia de o locaţie uşor accesibilă atât din bulevardul Mihail Sebastian cât şi din Şoseaua Progresului şi de un mix comercial atractiv astfel încât să oferim o experienţă de cumpărături cât mai placută clienţilor noştri. Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011 prin redezvoltarea centrului comercial de la Ploieşti.”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.

“Cu sprijinul şi cooperarea autorităţilor ne dorim ca in trimestrul III 2013 să putem oferi publicului Bucureştean o nouă zonă comercială complexă aproape de casă, care in acelasi timp va revigora o zona importanta din sud-vestul Capitalei. In Decembrie 2011 am initiat cu Carrefour un parteneriat pe termen lung prin redezvoltarea zonei comerciale de la Ploiesti si avem incredere ca si acest proiect va fi unul de succes.“ a afirmat Tiberiu Smaranda, development executive, NEPI.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european și cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în peste 30 de țări din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numără peste 475.000 de angajați. În România, Grupul Carrefour numară în prezent, 24 de hypermarket-uri Carrefour, 59 de supermarket-uri Carrefour Market, și 8 magazine de proximitate Carrefour Express.

New Europe Property Investments plc este o companie înființată pentru a investi în proprietati comerciale, în principal în România, unde Grupul este activ încă de la înființarea sa, în 2007. Grupul este în prezent listat pe piața principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange și la Bursa de Valori București.