Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Carrefour deschide primul hipermarket din România cu un sistem de self check-out, prin care consumatorii pot să-și plătească singuri produsele

Carrefour deschide primul hipermarket 100% Self Check-out din România. De asemenea, este și primul hipermarket din Sfântu Gheorghe, amplasat în incinta noului centru comercial Sepsi Value Center.
Carrefour Sfantu Gheorghe

În cadrul noului hipermarket, prin cele 16 case 100% Self Checkout, clienții au posibilitatea de a-și plăti singuri produsele pentru a eficientiza sesiunea de cumpărături, diminuând considerabil timpii de așteptare.

Acest sistem exclusiv self checkout permite atât plata cash, cât și cu cardul.

În plus, prin opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour, consumatorii pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături.

„Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe și din județul Covasna, iar astfel să ne apropiem mai mult de comunitatea locală. Primul hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe, marchează o premieră națională fiind primul hipermarket cu un sistem de case self check-out complet autonom ce oferă consumatorilor posibilitatea de a-și plăti singuri produsele și de a eficientiza sesiunea de cumpărături. De asemenea, magazinul nostru aduce sub același acoperiș producători locali cunoscuți și apreciați, păstrători ai tradițiilor alături de care propunem locuitorilor orașului produse de calitate mult îndrăgite. Și, nu în ultimul rând prezentăm pentru prima dată în Carrefour un concept nou de “shop in shop” care cuprinde produse de necesitate în gospodărie, la prețuri extrem de atractive”, a declarat Marius Munteanu, Director Hipermarket Carrefour Sfântu Gheorghe.

Noul hipermarket Carrefour Sfântu Gheorghe este situat pe strada Lunca Oltului 31-35.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii