Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Carrefour deschide al nouălea hipermarket din București

Pe 4 septembrie, la centrul comercial Vulcan Value Centre, se va deschide al nouălea hipermarket Carrefour din Bucureşti şi al 26-lea din ţară.
Carrefour

Construcţia proiectului Carrefour Vulcan a fost coordonată de Optim Project Management. Are o suprafaţă de vânzare de 7.500 m², 1.300 locuri de parcare, 50.000 articole, 25 case de marcat, 320 angajaţi şi 1500, uneori 2500 furnizori. Sistemul de iluminat a fost schimbat cu LED-uri, ce ajută la reducerea consumului de energie electrică cu 35%, iar sistemul de refrigerare a produselor este ecologic, emisiile de dioxid de carbon fiind reduse cu peste 900 tone anual.

Noul Carrefour se deosebeşte de celelalte hipermarketuri cu acelaşi nume printr-un ambient modern şi preţuri mici zilnic. De asemenea, se mai deosebeşte prin laboratoare de producţie proprie. Astfel, produsele de brutărie, cofetărie, patiserie sau gastronomie sunt produse în incinta magazinului.

Începând cu data de 4 septembrie până pe 17 septembrie, clienţi vor fi aşteptaţi cu surprize precum tombole, unde au şansa de a câştiga produse casnice şi electronice, cuponiada 25 lei, ce va avea loc din 30 în 30 minute, dar şi diverse activităţi cum ar fi dansuri, sau momente acrobatice în parcare.

Vulcan Value Centre va fi inaugurat tot în data de 4 septembrie. Proiectul valorează 47 milioane euro, dezvoltat de fondul sud-african de investiţii New European Property Investment (NEPI). Se întinde pe o suprafaţă de 25.750 m², dintre care 25.000 m² sunt spaţii comerciale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii