FacebookTwitterLinkedIn

Noul supermarket, Market Hala Centrală, situat pe strada Lt. Constantin Godeanu, nr. 5, Piața Centrală, Buzău, se va deschide la ora 8:00 și urmează aceeași strategie de “prețuri mici, zilnic”.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. Suprafaţa magazinului este de aproape 600 de metri pătraţi.

Magazinul Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute și care, cu ajutorul unora dintre ele, îl diferențiază de hipermarket. Printre acestea se numără şi rapiditate la case: întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, Carrefour se obligă să fie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 121 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 69 supermarket-uri „Market”, și 28 magazine de proximitate „Express”.