Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Caroli Foods Group lansează FoodLine Logistics, o nouă divizie de business axată pe servicii performante de logistică

Caroli Foods Group anunță lansarea diviziei FoodLine Logistics, care asigură servicii de distribuție.
Caroli Foods Group

Noua divizie a fost lansată pentru a satisface nevoile interne de distribuție, precum și pe cele ale partenerilor companiei, iar principalul său scop este furnizarea unui serviciu de transport la temperatură controlată.

Serviciul intern FoodLine Logistics a funcționat ca program – pilot timp de cinci luni, perioadă în care și-a câștigat autonomia. Ideea inițiativei de distribuție internă a pornit ca o necesitate de a suplini serviciul existent pentru a acoperi cererea de pe piață din ce în ce mai mare și ca o soluție de optimizare a costurilor.

„Din luna iulie, de când s-a înființat FoodLine Logistics, am modificat fluxurile și procesele astfel încât în prezent distribuim ăn toată țara produse cu un termen de valabilitate scurt, fiind conștienți că logistica în temperatură controlată este o sursă valoroasă pentru un business FMCG […] În acest moment, ne concentrăm pe consolidarea echipei, a proceselor și a activităților cu clienții interni și externi pentru a transforma FoodLine Logistics într-o companie puternică”, a declarat Leonard Oțelea, manager de logistică FoodLine.

În prezent, FoodLine Logistics dispune de un parc de mașinici cu peste 150 de mijloace de distribuție și transport la care se adăugă 120 de mașini care aparțin altor departamente.

Caroli Foods Group, companie deținută de familia El Solh, a raportat, în 2014, o cifră de afaceri de 348 milioane de lei și s-a clasat pe locul 83 în ediția din 2015 a „Forbes 500”, care cuprinde topul celor mai mari 500 de companii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii