Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Carmina Dumitrescu – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Carmina Dumitrescu Avere: 20-21 de milioane de euro Varsta: 52 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Imobiliare, pază și protecție  

Din 2008, de când a vândut Cargus, companie de curierat deţinută împreună cu fostul soţ, Pleşea Augustin, către multinaţionala DHL, de Carmina Dumitrescu nu se mai ştie mare lucru. Deşi tranzacţia a fost estimată la acea vreme la aproximativ 50 de milioane de euro, deci practic ar fi încasat jumătate din bani (deţinea 50% din compania Cargus), femeia de afaceri nu s-a grăbit să investească. Cel puţin asta o demonstrează datele oficiale de la Registrul Comerţului.

Femeia de afaceri deţine câteva businessuri, dar de foarte mici dimensiuni, în domenii variate, de la pază şi protecţie şi până la transporturi rutiere de mărfuri. Dar niciuna dintre ele nu denotă faptul că Dumitrescu Carmina ar fi investit cel puţin o parte dintre lichidităţile rezultate în urma exit-ului din Cargus. Spre deosebire de fostul său soţ şi fost coacţionar Cargus, Augustin Pleşea, care a făcut câteva plasamente, în special în domeniul imobiliar.

Vezi care era averea Carminei Dumitrescu în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii