FacebookTwitterLinkedIn

Emilia Bunea, Locul 33 în Top 50 cele mai influente, Ediția 2017

Carmina Dragomir se alătură Metropolitan Life România, după ce a deținut poziția de Deputy CEO & COO al MetLife Italia, în ultimii trei ani. Din noua funcție, Dragomir îi va raporta lui Dirk Ostjin, Regional Head al MetLife, Europa Centrală și de Vest.

Experiența sa în cadrul Metropolitan Life a început în 2003 și include poziții de conducere anterioare, precum COO, în cadrul Metropolitan Life România.

„Este o reală oportunitate să mă întorc la ceea ce consider a fi una dintre piețele cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune. Consider că Metropolitan Life poate juca un rol esențial în modelarea viitorului pieței de asigurări din România și sunt onorată să conduc o echipă formată din unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu”, a declarat Carmina Dragomir.

Sub presiunea siguranței

Emilia Bunea (foto, text) a condus operaţiunile Metropolitan Life din 2014, în funcția de CEO. În timpul carierei sale la Metropolitan Life, Emilia Bunea a consolidat operaţiunile companiei pe plan local şi a dezvoltat o echipă puternică de profesionişti şi talente.

„Sunt mândră de realizările Metropolitan Life. În ultimii trei ani am crescut în mod semnificativ ponderea produselor de protecție, gradul de conștientizare asupra brand-ului la nivel local şi implicarea angajaților, atât pe plan local, cât şi la nivel mondial. Mulțumesc echipei, consultanţilor și partenerilor de business, care au făcut toate aceste realizări posibile: m-am bucurat de fiecare clipă a călătoriei noastre împreună!”, a subliniat Emilia Bunea.

Parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume, Metropolitan Life își desfășoară activitatea de peste 18 ani în România. În prezent, Metropolitan Life deservește două milioane de clienți care beneficiază de asigurări de viață și de pensii private, având o echipă de 170 de angajați și 500 de agenți.

Metropolitan Life a obținut o creștere de 6,3% a primelor brute subscrise în primul semestru

Metropolitan Life a ajuns la prime brute subscrise în valoare de 133,66 milioane de lei, în primul semestru al acestiui an, o creștere de 6,3%, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Activele totale ale fondurilor de pensii Pilonul II sunt cu 3% mai mari în primul semestru 2017 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de aproximativ 37,197 miliarde de lei, la 31 iulie 2017, în creștere cu 3,09% față de nivelul de la 30 iunie 2017, potrivit datelor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Forbes Heroes 2017, Ciprian Lăduncă: Binele aduce și mai mult bine

Ciprian Lăduncă, CFO al Metropolitan Life România, este un om al cifrelor, care știe cel mai bine să arate beneficiile binelui făcut altora. Formula pare magică, dar este cât se poate de pragmatică, după cum ne-a spus la Forbes Heroes 2017.

Metropolitan Life Pensii are un nou CEO-Oana Velicu, fostul Director de Operațiuni al companiei

În plus, Metropolitan Life a anunțat schimbări în structura de management, începând cu luna ianuarie 2017.

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani