Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Carmen Staicu este noua purtătoare de cuvânt la Erste Group

Carmen Staicu (32 de ani) va prelua, începând cu 1 mai 2015, funcția de purtător de cuvânt și șef al departamentului de comunicare externă al Erste Group Bank AG.
Carmen Staicu

Carmen Staicu preia această funcție de la Hana Cygonkova, care a dezvoltat comunicarea externă a grupului pe parcursul ultimilor 14 ani și care va avea o altă funcție în cadrul Erste Group.

Carmen Staicu s-a alăturat departamentului de comunicare externă al Erste Group în 2011. Anterior, ea a ocupat poziția de senior account manager în cadrul agenției Grayling România.

Din noua sa poziție, Carmen Staicu va răspunde de comunicarea financiară și corporate și va supraveghea menținerea și consolidarea reputației grupului în Austria, Europa Centrală și de Est și la nivel internațional. Ea va colabora în echipă cu Linda Michalech, care răspunde de relatia cu presa, și-i va raporta lui Michael Mauritz, șeful departamentului de comunicare al grupului.

Carmen Staicu deține diploma de master în Geopolitică și Relații Internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii