Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Sănătate |
|

Carmen Ivan: „Prisum oferă sănătate în România de peste 20 de ani și îmi doresc să oferim sănătate pentru încă 20 de ani

„Visul meu a fost întotdeauna să trăiesc într-o Românie frumoasă, cu oameni onești, muncitori și vrednici. Acest vis a urmat într-un fel activitatea pe care am desfășurat-o în cei 20 de ani la societatea Prisum”, a declarat Carmen Ivan, director general și proprietar al Prisum, importator unic al produselor Himalaya și al produselor CSL Behring.
carmen_ivan

„Nevoia de a avea oameni frumoși, cinstiți, vrednici într-o țară frumoasă nu poate fi realizată decât cu ajutorul sănătății”, a spus Carmen Ivan în cadrul evenimentului Forbes Healthcare.

În toți cei 20 de ani de activitate, Prisum a furnizat prevenție. „Dacă am avea soluții pentru a aduce oamenii ca să-și îngrijească sănătatea înainte de se îmbolnăvi, acest lucru ar elibera sistemul de sănătate de multe greutăți cu care se confruntă în prezent. Pentru că este mult mai ușor să previi decât să vindeci”, a declarat Carmen Ivan. Ea a mai spus că Himalaya cercetează secretele naturii de 84 de ani. De 20 de ani, Prisum furnizează pe piața românească produse naturale din plante, terapii eficiente din plante medicinale, care au dovedit eficacitate.

Pe piața românească de importatori și distrbuitori farma există oameni care caută să ofere sănătate. „În această companie selectă se află și Prisum, o firmă care oferă sănătate de peste 20 de ani. Îmi doresc să oferim sănătate pentru încă 20 de ani pentru că destinul m-a adus să lucrez pentru sănătate”, a conchis Carmen Ivan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii