Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Cargus, venituri cu 20% mai mari în 2013

Vehicul_Cargus.jpg
Una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România a avut cel mai bun an din istoria sa.

Cargus  a raportat o creștere de 20% a cifrei de afaceri pentru 2013, care devine astfel cel mai bun an din istoria sa de 23 de ani. Compania de curierat a atins venituri record, de 25,7 milioane de euro, cu aproape șase milioane de euro mai mult față de 2012. Un procent de 54% din creșterea totală a fost realizat din achiziția de noi clienți și valorificarea portofoliului existent din segmentul comerțului online.

Anul trecut compania a făcut investiții de 4 milioane de euro în flotă, infrastructură IT și dezvoltare de produse noi, acestea din urmă asigurând o creștere de 5% pe segmentul clienților mici și mijlocii care plătesc numerar.

Primele două luni ale anului 2014 arată noi evoluții pozitive, cu o creștere de 54% în volume față de aceeași perioadă a anului 2013.  Livrările pentru sectorul de comerț electronic au crescut cu 90%, iar volumele din segmentul B2B cu 37%.

Cargus a fost achiziționată în 2012 de Abris Capital Partners, unul dintre cele mai importante fonduri mid-market de private equity.  Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii