FacebookTwitterLinkedIn

Depozitul a fost construit după modelul cross-docking, care permite procesarea unei game largi de greutăți și volume și descărcarea și încărcarea mai rapidă a vehiculelor, susțin oficialii companiei, care au punctat că investiția are o valoare de 500.000 de euro.

„Dorim să ne extindem într-un mod cât mai eficient și agil, iar depozitul de la Buzău este încă un pas în această direcție. Principalul său avantaj este tocmai faptul că nu oferă un spațiu mare de depozitare, ci instrumente moderne de logistică prin care curierii descarcă și încarcă rapid vehiculele. Ca atare, coletele clienților noștri sunt procesate mult mai eficient. Astfel, atât curierii au de beneficiat din această investiție, optimizându-și rutele și fiind mai productivi în fiecare zi, cât și clienții din zona respectivă, printr-un standard de livrare ridicat”, a declarat Diana Gheorghe, Chief Operating Officer, Cargus.

Structura noului depozit include, de asemenea, un punct Ship & Go, conceptul Cargus creat ca opțiune integrată de livrare la domiciliu pentru clienți.

Recent, Cargus a anunțat și o investiție de 2,25 milioane de euro pentru echiparea curierilor cu dispozitive Personal Digital Assistant (PDA), care le vor facilita activitatea și vor reduce timpul de livrare.