Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Care sunt cele mai bune huse de protecție pentru iPhone – recomandări pentru 2021

Chiar dacă sunt foarte durabile, iPhone-urile sunt supuse riscului de a fi scăpate, reparaţiile putând fi foarte costisitoare. De aceea, în loc să rişti, s-ar putea să doreşti să iei măsuri preventive şi să vrei o carcasă de protecţie de calitate, pe care să ştii că te poţi baza în diverse situaţii. În vreme ce unele modele de huse iPhone sunt plăcute şi decorative, altele sunt special concepute pentru a fi durabile şi a proteja telefonul de lovituri, zgârieturi şi fisuri. 

 

Iată câteva sugestii de care poţi ţine cont!

 

Seria Catalyst Influence Series

Datorită tehnologiei de amortizare cu aer pe care o foloseşte, este o carcasă care protejează telefonul chiar şi de la căderi de până la 4.5 m înălţime. Se remarcă prin design-ul transparent, finisajul rezistent la amprente şi textura micro de pe spate care asigură o bună aderenţă. De asemenea, marginea ridicată protejează ecranul. 

 

Portofel din piele Torro

Este fabricat din piele de vacă şi se remarcă prin rezistenţă şi, totodată, linia elegantă şi subţire. Combină un cadrul durabil din silicon cu o căptuşeală moale din microfibră care protejează ecranul telefonului, iar stratul exterior din piele o face o husă durabilă şi eficientă chiar şi în cele mai grave situaţii. De asemenea, oferă sloturi pentru card şi bancnote şi este dotat cu o clemă magnetică care asigură închiderea perfectă.

 

Nomad Rugged Case

Este o carcasă robustă realizată din piele. Stratul de bază este confecţionat din policarbonat dur şi combinat cu o margine exterioară de protecţie din TPE. La acestea se adăugă stratul de protecţie din piele neagră Horween, care duce nivelul de siguranţă la un grad superior, conferind carcasei un aspect luxos. 

 

Carcasă impermeabilă Spidercase

De data aceasta vorbim despre o husă iPhone rezistentă la apă care are încorporat un ecran protector, iar pe spate un panou rezistent la zgârieturi. Oferă telefonului o acoperire completă şi este o alternativă accesibilă. Face faţă adâncimilor mici şi este perfectă pentru înotători, dar nu şi pentru scafandri. 

 

Casetify Ultra Impact Case

Se poate găsi într-o gamă variată de culori şi permite personalizarea cu un text, monograme sau iniţiale. Asigură o acoperire antimicrobiană şi o protecţie sigură la căderi de la înălţimi de până la 3 m. 

 

Urban Armor Gear Monarch Case

Este o carcasă dură realizată din cinci straturi de protecţie şi are picioare de cauciuc care împiedică alunecarea şi airbaguri în fiecare colţ pentru a diminua şocurile de impact. Cadrul exterior, care are aspect metalic, este realizat din plastic uşor, dar foarte rezistent. 

 

Ghostek Atomic Slim Case

Este o husă subţire foarte rezistentă. Miezul interior este realizat din TPU care absoarbe şocurile, partea din spate este realizată din policarbonat rezistent, iar cadrul este din aluminiu uşor foarte rezistent. Protejează telefonul la căderi de până la 3.6 m, iar rama ridicată asigura ecranul şi obiectivul camerei. 

 

Carcasa bateriei Alpatronix

Dacă bateria de la iPhone-ul tău nu este suficientă, poţi opta pentru o carcasă care încorporează o baterie de 5.000 mAh şi dublează capacitatea telefonului tău. Aceasta foloseşte un conector Lightning care permite conectarea accesoriilor şi sincronizarea datelor pentru a asculta muzică în căşti. De asemenea, oferă o protecţie sporită pentru ecranul tactil, camere şi porturile telefonului şi poate fi reîncărcată cu un încărcător wireless, simultan cu bateria.

 

Carcasa Mous Limitless 3.0

Spatele din piele texturată conferă acestei carcase un aspect elegant şi un design aparte, uşor de recunoscut. Datorită combinaţiei de policarbonat şi TPU, este o carcasă care oferă protecţie sporită împotriva şocurilor şi căderilor, iar căptuşeala moale din microfibră şi marginea teșită cresc gradul de securitate, protejând eficient ecranul. Spatele din piele este tratat pentru a fi mai durabil şi rezistent la pete.  

 

Mkeke Clear Case

De data aceasta vorbim despre o carcasă cu profil subţire, transparentă şi, totodată, extrem de robustă, realizată din TPU şi PC. Spatele dur din PC şi cadrul flexibil şi robust din TPU, protejează extrem de eficient telefonul. Datorită formei uşor curbate, este uşor de prins şi de manevrat. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii