Cautare
, Contributor

Topuri |
|

Care sunt cele mai bine plătite vedete din lume în 2016

În fruntea topului celor mai bine plătite vedete în 2016 realizat de Forbes se află cântăreața Taylor Swift, care în ultimul an a câștigat 170 de milioane de dolari.
taylor swift

Câștigurile lui Taylor Swift se datorează în primul rând turneului său 1989 World Tour. Cu stadioanele pline la fiecare concert, cântăreața a încasat aproximativ 5 milioane de dolari la fiecare prestație din vânzarea biletelor. Astfel, cântăreața a depășit recordul turneului celor de la Rolling Stones, încasând 200 milioane de dolari pentru concertele din America și fiind aproape de 1 miliard de dolari pentru întreg turneul.

GALERIE FOTO TOPUL CELOR MAI BINE PLĂTITE VEDETE DIN LUME ÎN 2016

Cu venituri estimate la 110 de milioane de dolari obţinute pe parcursul ultimelor 12 luni, trupa britanică One Direction se află pe locul al doilea în acest clasament. Deși unul dintre membri, Zayn Malik, a părăsit trupa în martie 2015, acest lucru nu i-a afectat pe restul componenților. Turneul On The Road Again i-a poziționat în topul celor mai bine plătite trupe active ale momentului.

Topul celor mai bine plătite actrițe din lume

Scriitorul american de romane polițiste James Patterson a încasat în ultimul an venituri de aproximativ 95 de milioane de dolari, astfel poziționându-se pe locul al treilea în Top 100 cele mai bine plătite vedete, realizat de Forbes.

Topul câștigurilor celebrităților decedate

Atacantul lui Real Madrid și al reprezentativei Portugaliei Cristiano Ronaldo împarte poziția a patra din top cu prezentatorul de televiziune și autorul Dr. Phil McGraw, ambii încasând în ultimul an venituri estimate la 88 de milioane de dolari. Astfel, Cristiano Ronaldo se poziționează înaintea lui Lionel Messi, care ocupă, la rândul său, locul 8, având venituri încasate de 81,5 milioane de dolari.

Foto: dreamstime.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii