Cautare
, Contributor

Forbes.com

Cariere |
|

Care sunt cei mai bine plătiți actori dintre nominalizații la Oscar 2016

Jennifer Lawrence, nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă" la premiile Oscar 2016, pentru rolul din filmul „Joy", este cea mai bine plătită din lista nominalizaţilor, urmată de Leonardo DiCaprio, nominalizat la categoria "cel mai bun actor", pentru pelicula „The Revenant", conform unui top realizat de Forbes.com.
 aboneaza-te
leonardo dicaprio

Jennifer Lawrence, cunoscută publicului larg datorită personajului său, Katniss Everdeen, din trilogia The Hunger Games, a câștigat în 2015 aproximativ 52 de milioane de dolari, surclasându-le pe rivalele sale nominalizate la aceeași categorie, Brie Larson, Saoirse Ronan, Charlotte Rampling şi Cate Blanchett, acestea nefiind incluse în topul 25 al celor mai bine plătite actrițe realizat de Forbes.

CE AVERE ARE „LUPUL DE PE WALL STREET”

Pe locul doi se află Leonardo DiCaprio, cu un câștig de 29 milioane de dolari în 2015. Rivalul său, Matt Damon, la categoria “cel mai bun actor” pentru rolul din “The Martian”, se află pe locul trei în lista celor mai bine plătiţi actori din lista nominalizaţilor la premiile Oscar 2016,cu un câștig de 25 de milioane de dolari. Bryan Cranston, Michael Fassbender și Eddie Redmayne nominalizați pentru aceeași categorie nu se regăsesc în topul realizat de Forbes.

EDDIE REDMAYNE DEVINE AMBASADORUL OMEGA

Deși actorul Robert Downey jr. a fost desemnat de Forbes cel mai bine plătit actor de la Hollywood în 2015, acesta nu a reuşit să primească o nominalizare la premiile Oscar de anul acesta. Acesta a câştigat 80 de milioane de dolari pentru „Avengers: Age of Ultron” şi alte producţii ale companiei Marvel.

TOPUL CÂȘTIGURILOR CELEBRITĂȚILOR DECEDATE

Cea de-a 88-a gală pentru decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 28 februarie, în Los Angeles, evenimentul fiind prezentat de actorul de comedie Chris Rock.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii